3D megjelenítő rendszerek

3D megjelenítő hardver- és szoftverrendszereink:


EON Hardverek

3D virtuális valóságot és kiterjesztett valóságot megjelenítő  eszközök 

3D TV és projektor
Google Cardboard
Holographic I
Holopodium
Ibench Mobile
Ibench
Icatcher
Icube Mobile
Icube
Idesk
Idome Mobile
Idome
Interactive Mirror
Android / iOS applikációk
Mobile AR - Kiterjesztett valóság
Oculus Rift
3D Windows PC

3 dimenziós, immerzív megoldások:


EON Icube™

Az EON Icube™ egy forradalmian új PC-alapú, több-oldalú, magával ragadó környezet, melyben a résztvevőket teljes mértékben körülveszi a virtuális kép és a hang. A legnépszerűbb 4-6 falból összeállítható EON Icube™ lebilincselő Virtuális-Valóság megoldás. Igazán innovatív mérföldkő a felső-kategóriás vizualizációs rendszerek fejlesztésében.


EON Ibench Mobile™

EON Ibench Mobile™ egy olyan asztali kijelző megoldás, amely felhasználója számára a virtuális tárgyak interaktivitását teszi lehetővé oly módon, mely eddig korábban, a hagyományos 2 dimenziós eszközökkel, nem volt lehetséges. A zSpace® sztereoszkopikus 3D rendszer egy 24'' HD sztereoszkopikus képernyőn keresztül lehetőséget nyújt az intuitív, valós idejű interakcióra. A felhasználó a speciális térhatású képernyőn keresztül a legvalósághűbb 3D objektumokat, sőt azok teljes virtuális környezetét képes megjeleníteni és azzal dolgozni.


EON Icathcer™

Az EON Icatcher™ biztosítja a leginkább költséghatékony és könnyedén látható, magával ragadó sztereoszkopikus 3D élményt egy hatalmas kijelzőn – egy vagy több képernyőn – keresztül. A szokásos, síkbéli képernyő helyett, most egy olyan digitális környezet ragadhat el bennünket, ahol a tárgyak csak úgy lebegnek a képernyő előtt. Sőt, a 3 dimenziós alkalmazás lehetőséget ad arra is, hogy befolyásoljuk a környezetet, így nem csupán megfigyelők, hanem aktív résztvevők lehetünk.


Gesztussal működő rendszerek:


EON Interactive Mirror™

Az EON Interactive Mirror™ egy olyan innovatív és interaktív 3 dimenziós kijelző-megoldás, ahol a felhasználók teljes alakukkal részeseivé válnak egy virtuális környezetnek. Így például virtuálisan felpróbálhatják a legújabb divat szerinti ruhadarabokat, kezükbe vehetik a hatalmas trófeákat, vagy gólt rúghatnak a leghíresebb kapusoknak.


Mobiltelefonos megoldások:


EON Mobil AR

Az új EON Mobile szoftver a mobiltelefonok számárása is elérhetővé teszi az világvezető EON virtuális valóság tudástranszfer-szoftverjeit. Az EON Professional szoftver segítségével akár már egy kattintással is közzétehetjünk applikációinkat a Google Play vagy az Apple AppStore áruházakban, a felhasználók pedig könnyedén telepíthetik a tanító, a bemutató vagy akár az on-the-go szórakoztató VR-alkalmazásokat.

Az EON Mobile szoftver támogatja a VR alkalmazásokhoz rendelt giroszkóp funkciókat is, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy saját telefonjából hordozható VR eszköz legyen.


Holografikus rendszerek:


EON Holographic I™

Az EON Holographic I™ életnagyságú, színes, 3D-s interaktív képek illúzióját kelti úgy, mintha a 3D objektumok az űrben lebegnének. Kétségkívül meghökkenti az ügyfeleket és a közönség minden tagját. Minden, az egyedi, átlátszó kivetítőre (EON Holografikus I™) vetített kép 3 dimenziós, ám vetíthető akár úgy, mint egy két-dimenziós kép (holografikusan) vagy úgy, mint egy sztereoszkopikus (térhatású) 3D-s kép (ebben az esetben passzív 3D-s szemüveg szükséges) is.


HolopodiumTM

Lehetséges globális rendezvények szervezése a megszokott költségek csupán töredékéért!

A "tele-megjelenés" és a virtuális valóság technológiáinak együttes erejét kihasználva, az EON Holopodium célja, hogy csatlakoztassa az előadó és hallgatóság tagjait még akkor is, ha nagy távolságok választják el őket vagy korlátozott lehetőségek közé szorítottak.

Ez a tökéletes megoldás bármilyen nagyszabású esemény során. Az így tartott előadások a vendégeket és az előadót egyaránt magával rangadják.EON Szoftverek

3D virtuális valóságot és kiterjesztett valóságot megjelenítő   programok

Felhasználói szoftverek

EON Creator

EON Coliseum

Fejlesztői szoftverek:

EON  Studio

EON  Professional

EON SDK

Alkalmazáshoz használható keretrendszerek

EON Sales Assistant

EON Space Planner

Kiemelt szoftverünk:

 

EON CreatorTM

Az EON Creator egy olyan felhasználóbarát szoftver, mely segítségével egyszerűen és gyorsan felépíthetjük saját virtuális környezetünket. A szoftver egy oktatást segítő alkalmazás, melyet kifejezetten olyan iskolák számára ajánljuk, akik:

- szeretnék modernizálni az oktatást,

- nyitottak a 3D technika iránt,

-  szeretnék akár    92%-kal megnövelni az órákon való aktív részvételt.

A szoftver használatának köszönhető, bizonyítottan elért gyorsabb megértésből, hosszútávon megmaradó ismeretek megszerzéséből, jobb döntéshozatal lehetőségéből tanár és diák egyaránt profitálhat.